Avengers: Endgame - Jaká byla nejdražší scéna z filmu? To asi neuhodnete


A vystřižená scéna, ve které se hrdinové poklonili Tonymu.

Avengers: Endgame (2019) byli extrémně drahým filmem, který byl plný speciálních efektů a ty nejsou zadarmo. Rozpočet se tak pohyboval někde u částky 356 milionů dolarů.

Ovšem, pokud jde o nejdražší scénu z filmu, tak je vcelku překvapením, která to byla. Asi byste tipovali, že finální bitva proti Thanosovi (Josh Brolin) a jeho armádě, ale ve skutečnosti to byl pohřeb Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.) a to proto, že se se ho účastnila velká řádka hereckých hvězd a jak víme, jejich platy nejsou za hubičku:

"Vtipkovali jsme o tom, ale nejsem si jistý, jestli to byl vtip, je to pravděpodobně nejdražší záběr v historii filmu. Na scéně je spousta nemalých platů. Určitě jde o nejdražší záběr s vedlejšími postavami v televizní historii, pokud nepočítáme film Kleopatra," prohlásil spolurežisér Joe Russo:

Jak možná víte, herci netušili, že se bude točit pohřeb, ale bylo jim sděleno, že půjde o svatbu, aby se na veřejnost nedostaly spoilery (k čemuž stejně došlo, protože někdo před premiérou nechal scénu kolovat online).

I tak šlo ale o chvilku, která mnoho diváků emocionálně zasáhla, protože nemohli uvěřit, že milovaný Iron Man už dál nebude součástí Marvelovského filmového universa. Ne v podání Roberta Downey Jr.

A jako bonus si můžete prohlédnout vystřiženou scénu, ve které hrdinové vzdávají hold Tonymu.


Zdroj: IMDb
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat