Avengers: Endgame - Proč měl Iron Man pohřeb a Black Widow ne?

Vysvětlili to tvůrci.

Jak se tušilo, v Avengers: Endgame (2019) zemřelo několik zakládajících členů týmu. Konkrétně Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) a Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.).

Ale zatímco Tonymu byl uspořádán velkolepý pohřeb, kde se sešlo velké množství postav, tak Natasha se obřadu nedočkala. Což mnohé diváky nepříjemně zaskočilo.

Tvůrci se tak k tomu rozhodli vyjádřit. Například spolurežisér Joe Russo se nechal slyšet:

"No, Natasha dostane film. Tony se dalšího nedočká."

To je sice pravda, ale víme, že se film bude odehrávat před Endgame, takže se v něm také obřadu nedočká (pokud děj neposkočí i do doby události ve čtvrtých Avengers).

Joe pak pokračoval:

"Když pracujete s příběhem tříhodinového filmu, i tak máte omezený prostor a pokud se někdo dočká dalšího filmu, je tu vždy šance, aby se v něm dočkal uzavření. V tomto filmu jsme ho připravili pro Tonyho."

K situaci se vyjádřil také jeden ze scenáristů Christopher Markus:

"Tony dostal pohřeb. Natasha ne. Je to částečně také proto, že Tony byl veřejnosti velmi dobře známou osobou, zatímco ona byla pro veřejnost velkou neznámou. Nebylo tak nutné uctít tuhle postavu tím, že jí poskytnete pohřeb."

Ale no tak, menší soukromý obřad byl nebyl nic proti ničemu. Tak snad se opravdu postava dočká zaslouženého uzavření svého příběhu v sólovce, která by měla mít premiéru v květnu příštího roku.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat