Některé postavy z marvelovských filmů mohou být Skrullové, prohlásil scenárista

Překvapení? POZOR, SPOILERY!!!

Mimozemský národ měňavců Skrullové nám byl poprvé oficiálně představen ve filmu Captain Marvel (2019). Skrullové se také překvapivě objevili v potitulkové scéně Spider-Man: Daleko od domova (2019), kde se ukázalo, že se maskují jako Maria Hill (Cobie Smulders) a Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Ovšem, dá se tušit, že to je jen začátek. Pokud znáte komiksy, tak víte, že Skrullové sehráli velmi důležitou roli v oblíbené komiksové sérii Secret Invasion, ve které se vydávali za množství proslulých hrdinů a záporáků. A zdá se, že něco takového je možné i v případě marvelovských filmů. Alespoň to tak vypadá podle slov spoluscenáristy druhého Spider-Mana Erika Sommerse:

"Je to určité možné. My konkrétně jsme nic takového nenapsali nebo nenaplánovali, ale určitě to otevírá spoustu možností, které jsou velmi vzrušující."

To sice ano, bylo by velké překvapení, pokud bychom zjistili, že některé z veleznámých postav jsou vlastně Skrullové, na druhou stranu by to vyvolalo hromadu otázek a mohlo by to spoustu fandů naštvat, takže Marvel musí v tomto případě našlapovat velmi opatrně a hodně zvažovat, jak s tímto nápadem naložit.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat