Marka Ruffala jako Hulka nemůžu brát vážně, prohlásil herec, který Hulka namlouvá

Lou Ferrigno a jeho odvážné tvrzení.

Mark Ruffalo je už třetím představitelem Bruce Bannera/Hulka ve filmovém světě. Před ním to byl Eric Bana a Edward Norton.

Ve všech třech případech se ale na namlouvání Hulka podílel Lou Ferrigno, který ztvárnil Hulka v seriálové verzi The Incredible Hulk z roku 1978 (Bruce Bannera hrál Bill Bixby) a několika televizních filmech.

A právě Lou prozradil, že prostě nemůže brát Marka jako Hulka vážně:

"Mark je úžasný herec. Ale měli jsem tři různé herce, měli jsme Erica Banu, Edwarda Nortona a Marka Ruffala. Nejvíce se mi líbí Bill Bixby, také se mi líbí Edward Norton. Ale Ruffalo... myslím si, že je to skvělý herce, sjednotil se s marvelovským stylem Avengers, ale nemůžu ho brát dostatečně vážně. Bill měl jako intenzivnost a když se ocitl v nebezpečí, cítili jste ji. Ale Marvel a Disney se rozhodly vydat jiným směrem. Nemůžete to brát tak vážně jako původní seriál."

Dnes už se ale asi ani nedá brát vážně ani ten, protože se v něm Lou proháněl natřený zelenou barvou. Nicméně je pravda, že pojetí seriálu bylo vážnější než v případě marvelovských filmů. Ovšem, právě nadhled a humor mají lidé na marvelovkách rádi, takže je asi dobře, že přístup k Hulkovi je jiný, než v dobách prvního vysílání seriálové verze.



Zdroj: Montreal Comic-Con (skrze CB)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat