Někdo to rád blond: Bude dvojka? Co na to jeden z herců?

Dočkáme se?

Komedie Někdo to rád blond (2004) je jedním z oněch filmů, nad kterým bude spousta lidí na veřejnosti ohrnovat nos, ale doma si ho potají pouští a smějí se u něj jako praštění.

Svým způsobem se tak z filmu stala kultovní podívaná, která navíc ani neprodělala (rozpočet 37 milionů dolarů, tržby 113 milionů dolarů), takže se občas spekuluje o pokračování.

A k tomu v poslední době došlo znovu, když herec z jedničky Terry Crews prohlásil, že mluvil s jedním ze scenáristů a představitelů hlavních rolí Shawnem Wayansem, který měl údajně prohlásit, že se pracuje na pokračování.

Nicméně, příliš se neradujte, nyní se ozval bratr Shawna, další ze scenáristů a herců z filmu Marlon, který na Instagramu napsal:

"Můj výraz, když Terry Crews prozradil světu, že vznikne Někdo to rád blond 2, přestože stále nemáme uzavřenou dohodu... Nyní nám každý fanoušek nadšeně píše "JE TO PRAVDA"?!... Um... NE! Ne v současné chvíli. #ohterry"


Zatím tedy není vůbec nic jistého, byť se zdá, že vyloučeno to úplně není. Je tak možné, že se dočkáme, ale rozhodně to není vytesánu do kamene.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat