Hry o trůny: Žádní Lannisteři, Starkovi ano. Co další George R.R. Martin prozradil o chystaném seriálu?

Několik zajímavostí o prequelu ke Hře o trůny.

Hra o trůny skončila, ale HBO pracuje na několik prequelech, na kterých se podílí i tvůrce knižní předlohy George R.R. Martin. A právě on se podělil o několik zajímavostí, které jednoho z prequelů týkají. Co prozradil?

Například to, že neuvidíme jen sedm království, na které jsme byli zvyklí ze Hry o trůny, ale v minulosti se na kontinentě vyskytovaly až stovky malých království. Tím pádem se můžeme těšit na více politikaření a figurek, které budou bojovat o moc. Nicméně, nedočkáme se žádných Lannisterů, ovšem Starků ano. Uvidíme také zlovlky a samozřejmě Bílé chodce.

Očekávat nemáme to, že bude nějaká hlavní postava, stejně jako u Hry o trůny se bude pozornost rozdělovat mezi množství různých jedinců, můžeme se tak těšit na rozsáhlé obsazení (například na Naomi Watts, Denise Gougha, Jamieho Campbella Bowera, Sheilu Atim, Alexe Sharpa nebo Naomi Ackie).

Pokud jde o jméno, tak není známo, ale spekuluje se o The Longest Night. To by vyhovovalo i Georgovi: "To by bylo bezva."

Tak uvidíme, zda nový seriál napraví chuť po ne zrovna pozitivně přijaté osmé řadě Hry o trůny. Bohužel zatím není jasné, kdy se seriálu dočkáme.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat