Aquaman: Někteří lidé kritizují Jasona Momou za to, jak vypadá v plavkách, fandové ho brání

Trollové se ozvali, ale fanoušci se jim postavili.

V seriálu Hra o trůny nebo filmu Aquaman (2018) předvedl sympaťák Jason Momoa postavu, za kterou by většina z nás vraždila. 

Nicméně, je jasné, že takhle ve formě se nemůže udržovat neustále, protože to vyžaduje spoustu hodin dřiny v posilovně a přísné hlídání stravy. 

Nedávno byl tak Jason vyfocen na dovolené se svou ženo Lisou Bonet, kde byl v kraťasech bez trika a na jeho postavě rozhodně nebylo nic špatného, jen nebyla tak vyrýsovaná jako na stříbrném plátně. A za to se do něj někteří lidé na internetu pustili. Především se mu posmívali, že už nemá tak viditelné břišní svalstvo jako ve filmech a padal výraz "dad bod" (výraz pro postavu, kdy je zřejmé, že daný člověk cvičí, ale má také viditelné "panděro").

To se ale fandům herce vůbec nelíbí (což je pochopitelné, protože má Jason pořád postavu, kterou by si mnozí z nás přáli) a tak se rozhodli, že se ho zastanou.

Rozhodně nesouhlasí s tím, že by šlo o "dad bod" (volně přeloženo "tělo taťky"), vlastně tvrdí, že by spousta "taťků" byla za takovou figuru ráda. 

Objevily se také komentáře ve stylu, že by kritici byli rádi, pokud by měli alespoň z poloviny tak dobrou figuru. 

A řekněme si to tak, že tohle má skutečně k "dad bod" hodně daleko. Ovšem, to je trollům jedno a tak se do Jasona pustili. Ale možná nečekali, že se proti nim zvedne taková vlna odporu v podobě hromady a hromady komentářů na sociálních sítích, které se postavily za Jasona.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat