Video ze zákulisí nejsmutnější scény z Avengers: Endgame a pocta Stanovi Lee v Paříži

Komiksové střípky.

V Avengers: Endgame (2019) jsme se dočkali několika velkých smrtí, včetně oběti Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.). A na rozdíl od Black Widow (Scarlett Johansson) byl Tonymu uspořádán pohřeb.

Ovšem, zdá se, že tvůrci hercům "nakecali", že jde o svatbu. Nakonec se ale ukázalo, že se jedná o rozloučení s Tonym. A právě ze zákulisí této scény pochází video, které zveřejnil Tom Holland (Peter Parker/Spider-Man). K videu připsal:

"Nevím, proč jsem byl tak vystresovaný, když jsem tohle zveřejňoval. Film už měl premiéru. Hádám, že když Barry řekl, žádné kamery, všichni jsme slyšeli, že si je máme vzít. Bezesporu to byl jeden z nejvíce památných dnů mé kariéry a dosud nejpodivnější svatba, na které jsem byl."


K téhle "svatbě" se vyjádřil i Benedict Wong (Wong), který k fotce z natáčení tohoto momentu, kterou zveřejnil Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) poznamenal:

"Tvrdil mi, že mě na jeho svatbu pozve."

No, tahle "svatba" ale nebyla zrovna veselá, takže může být rád, že na ní nebyl.

A stejně tak nebylo veselé, když 12. listopadu 2018 zemřel komiksový král Stan Lee. Po celém světě se tak vyrojily různé pocty téhle osobnosti a aktuálně byla jedna vyfocena také v Paříži. Jde o působivé grafiti.

A mural in Paris from r/Marvel
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat