Black Widow: Zajímavý spoiler a fotky z natáčení

Black Widow se konečně dočká vlastního filmu.

Před pár dny se rozjely práce na dlouho (hodně dlouho) očekávané sólovce Natashy Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) a tak se pomalu začaly objevovat první fotografie z placu a občas i nějaká ta drobnější informace o příběhu.

Teď tu máme jednu větší a zajímavou. Podle některých zdrojů by se ve filmu měla objevit herečka Florence Pugh, která by měla ztvárnit postavu jménem Yelena Belova. A to je druhá Black Widow.

Ta si přišla stejným tréninkem jako Natasha Romanoff a řekněme to tak, že nebyla její velkou fanynkou, protože věřila, že pravou Black Widow je ona, ne Natasha. Nicméně, poté co byla Natasha v komiksu zabita dvojníkem Kapitána Ameriky, Yelena ji uctila tím, že se identity Black Widow znovu ujala.

Yelena byla geneticky upravena organizací HYDRA a dokáže replikovat schopnosti osob, které se ocitnou v její blízkosti, což z ní dělá velmi nebezpečného soupeře.

Není jasné, jestli se bude filmaři budou detailně držet komiksové předlohy (což by bylo překvapení), ale ať tak nebo tak, faktem je, že je Yelena zajímavou postavou .

Kromě toho si můžete prohlédnout pár fotek z natáčení filmu, které aktuálně probíhá v Norsku. Datum premiéry Black Widow zatím známo není, ale očekává se, že by to mohlo být už příští rok.





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat