Marvel přemýšlí o třech nových týmech Avengers, kdo bude záporákem v Black Panther 2 a vznikne film Nova?

Komiksové střípky.

O čtvrté fázi Marvelovského filmového universa toho moc nevíme. Vlastně není ani jasné, zda se dál budou filmy dělit do fází. Třetí fáze skončí filmem Spider-Man: Daleko od domova (premiéra 4. července 2019) a co bude dál, to je otázkou.

Známe data premiér dalších marvelovek, ale nevíme, které konkrétní filmy to budou. Tuší se, že se dočkáme sólovek Black Widow a Shang-Chiho, týmovky Eternals, třetích Strážců Galaxie nebo pokračování Black Panthera a Doctora Strange, ale kdy to bude, to není jasné a stejně tak nejsou známy detaily o jednotlivých filmech.

Teď ale specialista na filmový byznys Roger Wardell nabídl pár zajímavých informací, které se právě marvelovek týkají.

Například věří, že padouchem v Black Pantherovi 2 bude Ce'Athauna Asira Davin, jinak známá také Queen Divine Justice. Princezna kmene Jabari se po smrti svých rodičů dostala do Chicaga, ale později se vrátila do Wakandy, aby se stala jednou z elitních bojovnic Dora Milaje. Ovšem, nebylo jí příliš po chuti respektovat jejich pravidla. Queen Divine Justice byla později unesena HYDROU a pod jejím vlivem útočila na vesnice ve Wakandě.

Právě Queen Divine Justice by měla být tím, kdo bude ústředním padouchem v dalším Black Pantherovi.

Konečně sólovka Novy?

Kromě toho Roger přišel s informací, že se zřejmě konečně dočkáme sólovky postavy jménem Nova. O tom už se mluví dlouho, ale jeden z nejznámějších členů galaktické policie Nova Corps Richard Rider alias Nova zatím v kinech představen nebyl. Wardell ale tvrdí, že je Marvel připraven začít na filmu pracovat.

Roger se zmínil o i Avengers. Není jasné, jak to s týmem bude dál, ale zdá se, že Marvel zvažuje několik variant. Konkrétně představení New Avengers, případně Dark Avengers, ale nejpravděpodobněji se jeví to, že se dočkáme Young Avengers, tedy nové generace Avengerů (ostatně, v dosavadních filmech jsme viděli pár teenagerů, kteří by se mohli stát členy).

Pokud jde o New Avengers, tak v komiksu se samozřejmě složení týmu několikrát měnilo, ale zakládajícími členy byli Iron Man, Kapitán Amerika, Spider-Man, Wolverine, Sentry, Echo a Luke Cage. Ovšem, podobný složení se ve filmové verzi stěží objeví.

Dark Avengers jsou týmem, který se snaží vyhýbat očím veřejnosti a někteří jeho členové jsou superzločiny, kteří se skrývají za identitu hrdinů. Prvními členy byli například Norman Osborn (vystupoval jako Iron Patriot), Mac Gargan (vystupoval jako Spider-Man), Noh-Varr (vystupoval jako Captain Marvel), Lester (vystupoval jako Hawkeye) nebo Akihiro (vystupoval jako Wolverine).

Pro kterou variantu se Marvel rozhodne, to zatím známo není, ale Dark Avengers znějí hodně zajímavě.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat