Tom Holland vykecal pár detailů o Spider-Manovi 2. A kolik chybí Avengers: Endgame, aby byli nejúspěšnějším filmem?

Komiksové střípky.

Kdo je největší "drbna", pokud se bavíme o marvelovských hercích? Tom Holland nebo Mark Ruffalo. Těžko zvolit favorita, oba pánové jsou velcí spoileristé. A Tom to znovu potvrdil.

Čtvrtého července se do kin dostane Spider-Man: Daleko od domova (2019) a Tom poskytl rozhovor, který se právě tohoto filmu týká. Jak se dalo čekat, prozradil pár detailů o příběhu.

Například potvrdil to, co se více méně z trailerů tušilo, Mysterio (Jake Gyllenhaal) nebude záporákem (což v komiksech je), ale bude bojovat po boku Spider-Mana:

"Mysterio z filmu je vlastně můj nejlepší nový kamarád."

Dobře, s přivřenýma očima můžeme říct, že tohle není úplný spoiler, to se dalo z upoutávek odhadnout. Nicméně, další věc už se za spoiler považovat dá. Herec totiž prozradil, kdo otevřel trhlinu mezi dimenzemi.

Víme, že noví záporáci známí jako elementálové a stejně tak Mysterio nejsou z našeho světa, ale z jiné Země. Nick Fury (Samuel L. Jackson) v traileru prozradil, že příčinou trhliny bylo lusknutí prsty. Ovšem, v Marvelovském filmovém universu se odehrály tři (Thanosovo, Hulkovo a Iron Manovo) a Tom samozřejmě vyslepičil, které lusknutí za otevření brány mezi dimenzemi stojí:

"Spojíme se, abychom bojovali proti elementálům, protože když Thanos luskl prsty, tahle monstra přišla skrze dimenzionální trhlinu."

Těžko říct, zda jde o extrémně důležitou informaci, to se dozvíme až v samotném filmu, ale dá se tušit, že by nám tohle odhalení nemělo zkazit zážitek ze druhého Spider-Mana. Nicméně, obecné znaky pro spoiler to splňuje.

Když už tu byla zmínka o Avengers: Endgame (2019), tak víme, že mají velkou šanci na to, stát se nejvýdělečnějším filmem všech dob. Zatím je jím Avatar (2009) s 2,79 miliardami dolarů, ale čtvrtí Avengers už mu opravdu dýchají na záda. Aktuálně mají na kontě 2,72 miliardy dolarů, takže potřebují ještě zhruba 70 milionů dolarů. A to rozhodně není nedosažitelné.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat