Ve filmu Batman se možná dočkáme Robina a fotky z natáčení sólovka Black Widow

Komiksové zajímavosti.

Nedávno internetové vody (hodně) rozvířila informace o tom, že novým Batmanem bude Robert Pattinson. To je kontroverzní volba, protože hromada lidí zná tohoto herce pouze z Twilight ságy, což nebyla zrovna podívaná plná excelentních hereckých výkonů. Ovšem, Robert má na kontě i několik filmů, které dokazují, že hrát prostě umí.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝM BATMANEM BUDE ROBERT PATTINSON

Ale i tak se očekávatelně objevila hromada negativních názorů na jeho obsazení. A netrvalo to dlouho, je tu další zpráva týkající se filmu Batman, která asi způsobí slušný poprask. Zdá se totiž, že bychom ve filmu mohli vidět Robina.

Ten je v komiksu (a seriálech) zajímavou postavou, ale jeho verze z filmu Batman a Robin (1997) se do srdcí fanoušků nezapsala zrovna v nejlepším světle. Je tak logické, že možná přítomnost Robina vyvolává zdvižené obočí.

Matt Reeves je ale šikovný režisér a kromě toho slibuje temnou detektivku, takže se asi nemusíme bát toho, že se dočkáme slaďouše Robina v kostýmu s bradavkami.

Batman by měl mít premiéru 24. června 2021.

Natasha v akci

Už příští rok bychom se ale měli dočkat jiné zajímavé komiksovky a to dlouho očekávaného sólového dobrodružství Black Widow (Scarlett Johansson). To se aktuálně natáčí v Norsku a i tam jsou očividně zvědaví fandové a tak se na internetu objevily fotografie z natáčení.

Přesné datum premiéry zatím známo není, ale jak bylo zmíněno, mluví se o příštím roce.

Zdroj: Forbes 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat