Piráti z Karibiku: Chceme zpět Johnnyho Deppa, žádají fanoušci v petici

A je tu další petice.

Pokud se divákům něco nelíbí, umějí to dát vědět. A není řeč jen o peskování na sociálních sítích a na hodnotících serverech. V poslední době je velmi oblíbenou metodou vyjádření nespokojenosti petice. Těch vznikají hromady.

Máme tu další přírůstek. Ten se tentokrát týká toho, že v dalším filmu Piráti z Karibiku už zřejmě nebude k vidění Jack Sparrow v podání Johnnyho Deppa.

Disney sice nepotvrdil, co dalšího se bude se sérií dít (chvíli se mluvilo o rebootu s ženskou hrdinkou, ale to zřejmě dál neplatí), ovšem počítá se s tím, že pokud další film vznikne, pak už v něm nebude Johnny Depp.

A společnosti se nemůže nikdo divit. Herce v posledních letech provázejí dost nepříjemné problémy. Ať už je to spor s jeho exmanželkou Amber Heard, kdy byl Johnny obviněn z domácího násilí nebo neshody se společností Management Group, která podle Deppa neoprávněně nakládala s jeho penězi. A aby toho nebylo málo, minulé léto byl herec obviněn z fyzického napadení člena štábu (Depp měl být pod vlivem alkoholu a drog).

Nicméně, takové věci jsou některým fandům očividně ukradené a tak petici aktuálně podepsalo více než 14 tisíc lidí. Pokud se k nim chcete přidat, tak můžete na tomto odkazu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat