Málem vznikl film, ve které byli X-Meni, Fantastická čtyřka, Daredevil i Deadpool

To by bylo něco.

V lednu se společnost Fox stala součástí Disneyho, tím pádem se pod křídla Marvelu (patří také Disneymu) vrátili X-Meni, Fantastická čtyřka nebo Deadpool.

Dá se tak očekávat, že se dříve nebo později stanou součástí Marvelovského filmového universa. Ovšem, původně, když ještě patřili Foxu, bylo v plánu, že vznikne jejich společný crossoverový film. Prozradil to scenárista Thora (2011) nebo X-Men: První třída (2011) Zack Stentz:

"Když jsme můj bývalý společník a já pracovali u Foxu a na X-Men: První třída, tak jsme pro ně připravovali tajný film, nemůžu vám říct, o čem byl scénář, ale mohu vám prozradit, že v něm byly všechny postavy, všechny marvelovské postavy, na které vlastnil práva Fox v roce 2011. Byli tam X-Meni. Byla tam Fantastická čtyřka. Byl tam Daredevil. Byl tam Deadpool. Daredevil byl v dané době stále u Foxu. A byl to opravdu parádní scénář. Málem se nám povedlo získat Paula Greengrasse, aby to režíroval, což by bylo skvělé, ale nakonec natočil jiný projekt, nevyšlo to, ale byl tu scénář, na který jsem byl opravdu pyšný a byl by opravdu dobrý."

Teoreticky je možné, že podobný film vznikne, nicméně ne v dohledné budoucnosti. Problémem totiž je, že Marvel má smlouvu s Netflixem, která prvnímu zmíněnému znemožňuje ještě několik let používat Daredevila. Ale co se týče X-Menů, Fantastické čtyřky a Deadpoola, tam má Marvel ruce volné. Dokonce se proslýchá, že by Deadpool mohl být "představen" ve třetím filmu Spider-Man, ale to je zatím spekulace. Pokud jde o X-Meny a Fantastickou čtyřku, tak není jasné, kdy budou přivedeni do Marvelovského filmového universa, ale snad brzy.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat