Novým Wolverinem by se měl stát Tom Hardy nebo herec ze Hry o trůny, navrhnuje režisér X-Menů

Není to špatný nápad.

Hugh Jackman už dál Wolverina hrát nebude. Sice se doufá, že se ho podaří přesvědčit k návratu, ale nezdá se, že by to mohlo vyjít. Je tak jasné, že Marvel (kterému se v lednu vrátila práva na tuhle postavu) v budoucnu představí nového představitele mutanta s adamantiovou kostrou.

A režisér X-Men: Dark Phoenix (premiéra 6. června 2019) a dlouholetý producent/scenárista x-menovských filmů Simon Kinberg má nápad, kdo by byl vhodným kandidátem na roli:

"Je velmi těžké na to odpovědět, protože existuje jen pár herců v historii komiksových filmů, kteří jsou tak nesmazatelně spojeni se svou postavou, takže je těžké si představit někoho jiného, kdo by hrál tuhle roli. Neumím si představit, že ji ztvárňuje někdo jiný než Hugh Jackman... ale pokud bych se zamyslel nad tím, kteří herci jsou opravdu zajímaví a se kterými bych opravdu rád pracoval, pak mě napadne Tom Hardy a myslím si, že Richard Madden je skvělým hercem."

Rozhodně to nejsou špatné návrhy, ovšem v případě Toma Hardyho je problém ten, že hraje jinou marvelovskou postavu (i když ve filmech od Sony) a to Eddieho Brocka/Venoma, takže tohle nepřipadá v úvahu.

Richard Madden (ztvárnil Robba Starka ve Hře o trůny) ale také možná nebude k dispozici, protože údajně jedná o účasti na marvelovské týmovce The Eternals. Pokud to vyjde, je jasné, že by nemohl ztvárňovat dvě marvelovské postavy ve stejném universu. Ale pravdou je, že kdyby přibral trochu svaloviny a víc se mračil, tak si ho umím jako Wolverina představit. Ostatně, v seriálu Bodyguard ukázal, že umí být pořádný drsňák.

Uvidíme, koho Marvel nakonec obsadí, ale Madden nebo Hardy by určitě nebyli špatnou volbou.

Nebo máte jiného favorita?

Zdroj: GamesRadar
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat