Potvrzeno, novým Batmanem je slaďouš ze Stmívání Robert Pattinson

Dá se čekat, že z toho všichni nebudou nadšení.

Před nějakou dobou se objevily informace, že jedním z hlavních kandidátů na roli Batmana je Robert Pattinson. To se mnohým nelíbilo, protože ho znají především z filmů ze série Twilight sága a to nebyl zrovna herecký koncert a už vůbec ne důkaz toho, že je Robert vhodným člověkem pro ztvárnění drsného bojovníka proti zločinu.

Dokonce začaly vznikat petice, které žádaly to, aby Pattinson nebyl obsazen. Ale očividně zbytečně, protože bylo potvrzeno, že se stane novým Netopýřím mužem.

A to rovnou pro novou trilogii filmů o Batmanovi, kdy se aktuálně pracuje na prvním dílu nazvaném The Batman, který vznikne v režii Matta Reevese.

Robert byl jedním z těch, kdo si prošel kamerovými zkouškami a podle všeho zástupce společnosti Warner Bros. zaujal nejvíc a rozhodli se obsadit právě jeho.

Dalším z favoritů byl Nicholas Hoult, který se také zúčastnil kamerových zkoušek, ale nakonec dalo Warner Bros. přednost právě Robertu Pattinsonovi.

A dá se tušit, že se zvedne další vlna odporu, ale než začnete fňukat, tak bych si zkusil pustit jiné filmy s Robertem, než jen Stmívání a uvidíte, že rozhodně talent nepostrádá. Dejme mu šanci, třeba nás nakonec mile překvapí.

Premiéra filmu The Batman by se měla odehrát 24. června 2021.


Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat