Superman, Geralt z Rivie a teď Sherlock Holmes, Henry Cavill ztvární další ikonickou postavu

Jeho sestru si zahraje další oblíbená herečka.

Henry Cavill ztvárňoval Supermana ve filmech od DC, ale do téhle role se už zřejmě nevrátí. Nicméně ho fandové brzy uvidí jako Geralta z Rivie v seriálu streamovací služby Netflix The Witcher. A aby Henry neměl v životopisu málo legendárních postav, tak bylo oznámeno, že ztvární také ikonického detektiva Sherlocka Holmese.

Nicméně je na místě zmínit, že nová filmová verze se nebude točit jen kolem Holmese, ale bude se hodně soustředit na jeho mladší sestru Enolu Holmes, kterou ztvární hvězda Stranger Things Millie Bobby Brown.

Film se bude inspirovat u knih ze série Enola Holmes Mysteries od Nancy Springer a zápletka se zaměří na "zmizelého teenagera, jehož otec byl zavražděn."

Kromě Henryho a Millie se ve filmu dočkáme také Helena Bonham Carter, která ztvární matku Sherlocka a Enoly. Režie se pak ujme Harry Bradbeer. Datum premiéry zatím oznámeno nebylo. Čekání si ale můžete zkrátit třetí řadou Stranger Things, která bude uvolněna 4. července. Stejně tak The Witcher by se měl objevit ještě tento rok.




Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat