Spider-Man: Daleko od domova - Ve filmu měl být i nový Kapitán Amerika

Nakonec k tomu nedošlo.

Je zvykem, že se v sólovkách Spider-Mana objevují postavy z filmů, které vznikají pouze v produkci Marvelu (Spider-Mana zajišťuje Sony, kterému Marvel jen pomáhá). V prvním dílu to byli Iron Man (Robert Downey Jr.), Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) nebo Happy Hogan (Jon Favreau), ve dvojce to bude Happy Hogan a také Nick Fury (Samuel L. Jackson) a Maria Hill (Cobie Smulders).

Nicméně, v plánu bylo také to, aby se ukázal nový Kapitán Amerika, tedy Sam Wilson/bývalý Falcon (Anthony Mackie). Prozradil to výkonný producent Eric Carroll:

"Krátce jsme mluvili o tom, že bychom na konci přivedli Falcona jako Kapitána Ameriku, [mluvili jsme o tom] možná jednou, když jsme připravovali Peterův příběh a on by svým způsobem vedl tým, možná by si nechal vrátit laskavost. Ale také jsme si mysleli, že pro příběh tohoto filmu je opravdu důležité, že další z Avengerů nejsou dostupní pro Nicka Furyho ani Petera, takže bude muset sám zakročit."

Nakonec se tedy Sama nedočkáme, ale Peter bude mít jiného mocného spojence. Kromě Marii a Nicka to bude Mysterio v podání Jacka Gyllenhaala.

Film Spider-Man: Daleko od domova má premiéru 4. července tohoto roku.



Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat