Samuel L. Jackson má nápad, jak by měl zemřít Nick Fury

Jak?

Tečkou za třetí fází Marvelovského filmového universa bude film Spider-Man: Daleko od domova (premiéra 4. července). A v něm se dočkáme Marii Hill (Cobie Smulders) a Nicka Furyho (Samuel L. Jackson), kteří neměli v posledních marvelovkách zrovna příliš prostoru.

To snad bude ve Spider-Manovi napraveno. A možná i v dalších filmech, protože není jasné, na kolik dalších projektů mají zmínění herci smlouvy.

Nicméně, klidně se může stát, že například Nick Fury v některé z následujících marvelovek zemře. A pokud by se to mělo odehrát, jeho představitel Samuel L. Jackson už má vymyšleno, jaký odchod ze světa by si pro svou postavu představoval. Preferoval by, pokud by bývalý ředitel S.H.I.E.L.D.u zemřel ve vesmíru, rozhodně ne na Zemi:

"Pokud bych nějakou [smrt] musel mít, tak jistě, tohle by bylo skvělé. Pravděpodobně někde jinde, někde tam [ve vesmíru], ne tady [na Zemi]."

Což není žádný problém, hromada marvelovek se odehrává ve vesmíru, takže by se to dalo zařídit. Ovšem, Nick Fury je spíše spojen s naší malou modrou planetou, zatím se necoural po různých koutech galaxie. Ale co není, může být.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat