Henry Cavill má radu pro ty, kteří se bojí chodit do posilovny

Co urostlý herec vzkazuje?

Henry Cavill byl vždy chlap jako hora. Ale kvůli roli Clarka Kenta/Supermana ve filmu Muž z oceli (2013) se rozhodl ještě víc zamakat v posilovně a ve filmu předvedl opravdu úctyhodnou muskulaturu.

Dobrou fyzičku potřeboval i pro nový seriál The Witcher, takže se také snažil chodit pravidelně do fitnesscentra. A právě z jedné návštěvy pochází následující fotografie, ke které herec napsal:

"Mám malý flashback z dnů strávených v Budapešti kvůli The Witcher a našel jsem tuhle fotku. Mám ji rád, protože ukazuje, že každý den nejsou potřeba velké váhy, abyste dosáhli výsledků. Dělal jsem, co jsem mohl s ohledem na můj nabitý program, abych něčeho dosáhl. Během tohoto období jsem se naučil, že nezáleží na vahách, záleží na cvičení. Tedy, pokud se stydíte chodit do posilovny, protože vedle vás bude vždy někdo, kdo bude používat obrovské váhy, nemusíte se stydět. Cvičte se svými váhami, ale soustřeďte se na to, aby na každém cvičení záleželo. Může to skončit tak, že budete vypadat lépe než chlapík nebo dáma vedla vás, kteří používají těžké váhy. Kromě toho jsem chtěl velmi poděkovat Adamovi z Flex Gym. Adam se hodně snažil, aby se ujistil, že se mi dostane tréninku, ať už je den nebo noc, otevřel posilovnu, abych mohl nahodit nějaké váhy (velké nebo malé!). Díky můj kamaráde. Doufám, že se brzy uvidíme!"

První řada seriálu The Witcher byla nedávno dotočena, aktuálně je v postprodukci. Zatím není známo, kdy přesně Netflix seriál vypustí mezi diváky, ale mělo by to být ještě tento rok.





Having a little flashback to my days in Budapest on The Witcher and found this photo. I like it because it shows that it doesn't take huge weights everyday to achieve results. I was doing everything I could in a busy busy schedule to try and get something in, whenever I could. During this period I learned that it's not the weight that matters, it's the workout. So if you're shy about going to the gym because there is always someone next to you using mahoosive weights, don't be. You do your weights, just make every workout count. You might end up looking better than the fella or lady next to you that's using those heavy weights. I also wanted to give a massive shout-out to Adam at Flex Gym. Adam went out of his way to help make sure I could get some training in, no matter the time of day or night, he'd open the gym so I could throw some weights (big or little!) around. Thank you my friend. I hope to see you soon! @FlexGymBudapest #YouDoYou #GymStuff
Příspěvek sdílený Henry Cavill (@henrycavill),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat