Crossover Spider-Mana a Venoma? Je to pravděpodobné, naznačil šéf Marvelu

Nezáleží ale úplně na Marvelu.

Venom je jedním z nejikoničtějších protivníků Spider-Mana a tak se doufalo, že se v sólovce Venoma (2018) Spider-Man (Tom Holland) alespoň mihne. Nestalo se. Nakonec to není kdovíjaké překvapení s ohledem na to, že se neustále objevovaly protichůdné zprávy o tom, zda je Venom (stejně jako Spider-Man) součástí Marvelovského filmového universa.

Dosud byla situace nejasné, ale teď se ozval prezident Marvel Studios Kevin Feige, který prohlásil:

"Věřím, že záleží na společnosti Sony. Sony má obě tyhle postavy a Venom je v jejich světě. Nevím, jaké jsou jejich plány, pokud jde o dalšího Venoma nebo jestli ho vůbec natočí. Ale [crossover] je v určitém bodě pravděpodobný."

Jak asi víte, na Spider-Mana a postavy z jeho komiksů opravdu drží práva Sony s tím, že se s Marvelem dohodl a tak se Spider-Man objevuje v marvelovských filmech a některé postavy z marvelovek zase v sólovkách Spider-Mana.

Pokud jde tedy o Venoma, tak je to plně v kompetenci Sony, zda rozhodne pro crossover se Spider-Manem, nicméně je to vysoce pravděpodobné, protože by to do kin bezesporu přitáhlo velké množství lidí.

Zatím se ale musíme spokojit se sólovým filmem Spider-Mana s podtitulem Daleko od domova, který má premiéru 4. července a nepřekvapivě se dočkáme i druhého Venoma. Jednička sice nebyla miláčkem recenzentů, ale vydělala 855 milionů dolarů.



Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat