Mysleli jste si, že Robert Downey Jr. nemůže být ještě větší frajer? Tak se podívejte na tohle video

Herec se opět ukázal být bezva člověkem.

Robert Downey Jr. má peněz, že by normálnímu člověku vystačily na pár set let a tak by se dalo čekat, že díky tomu bude nafoukaná celebrita, která bude na obyčejné lidi kašlat. Ale takový Robert očividně není.

Nejen, že často zveřejňuje fotky a videa, ve kterých se chová naprosto normálně a nebojí se ze sebe udělat srandu, ale také má silné charitativní cítění. Kromě toho, že se se svou ženou intenzivně zapojují do různých dobročinných akcí, tak herec často dělá radost fandům, například skrze sociální sítě.

Dalším příkladem je vzkaz pro dospívající dívku Paige Winter, kterou nedávno napadl žralok. Robert se jí rozhodl něco vzkázat. Na Instagramu pořadu Good Morning America (který vše zprostředkoval) se objevilo video, ve kterém kromě jiného zaznívá:

"Musím vám říct, že tohle je hrdinský příběh o nezdolnosti. A nejsi v tom sama, ne proto, že existují lidé, kterým se stalo něco podobného, ale také kvůli tvému zájmu o udržitelnost a záchranu našich oceánů a podmořského života a podobných záležitostí."

Jen pro zajímavost, přestože byla Paige napadena žralokem, tak žádá lidi, aby tyhle tvory v jejich přirozeném prostředí respektovali.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat