Tom Holland chce hraný film s předchozími dvěma představiteli Spider-Mana. A v Daleko od domova bude potitulková scéna.

Komiksové střípky.

Pokud se bavíme o velkých hollywoodských filmech, tak Spider-Mana zatím ztvárnili tři herci. Nejprve Tobey Maguire, (trilogie Sama Raimiho), následoval Andrew Garfield (série Amazing Spider-Man) a aktuálně je to Tom Holland.

Každý divák má samozřejmě jiného favorita, ale nikdo by jistě nepohrdl filmem, ve kterém by byli k vidění všichni tři pánové. A pro by byl i Tom Holland:

"Samozřejmě, že bych zbožňoval možnost natočit film s těmito kluky, bylo by to skvělé! Bylo by to neuvěřitelné, bylo by to opravdu opravdu skvělé. A je to něco, co by fandové skutečně chtěli. Tedy, je to na Marvelu nebo Sony, zda se rozhodnou to udělat, nemůžu přijít s tím, 'Kevine (Kevin Feige, šéf Marvel Studios, pozn. redakce), tohle je věc, kterou chci natočit jako další.' Ale bylo by to opravdu skvělé."

To by bylo. A není nutné, aby všichni tři herci ztvárňovali Spider-Many (i když je to možné, jak víme díky komiksům i nedávnému animáči Spider-Man: Paralelní světy, tak není problém nabídnout hromadu Pavoučích mužů v jednom projektu), ale Tobey a Andrew by mohli mít klidně jiné role.

Zatím se ale budeme muset spokojit jen s Tomem ve filmu Spider-Man: Daleko od domova, který má premiéru 4. července.

A bylo potvrzeno, že se dočkáme i potitulkové scény. Říkáte si, co je na tom překvapivého? No, například v Avengers: Endgame (2019) překvapivě žádná nebyla a to proto, že film uzavíral takzvanou Infinity ságu. Spider-Man: Daleko od domova je koncem třetí fáze Marvelovského filmového universa, takže také nebylo jisté, zda se dočkáme potitulkové scény.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat