Představitel Draxe "uzavřel" s Marvelem mír

Je to kvůli znovupřijetí Jamese Gunna.

Poté, co byl James Gunn vyhozen od Marvelu za své nejapné zhruba deset let staré vtípky, stal se jedním z jeho nejhlasitějších zastánců Dave Bautista (Drax), který se nebál vyjádřit svou nespokojenost na internetu hodně rázným způsobem.

SOUVISEJÍCÍ: DAVE BAUTISTA SE TVRDĚ PUSTIL DO KNĚZE, KTERÝ KRITIZOVAL HOMOSEXUÁLY

Dá se tušit, že se to doneslo i k zástupcům Marvelu a Disneyho a asi z toho nebyli úplně nadšení. Nedávno byl ale James Gunn znovu přijat k Marvelu a bude pracovat na Strážcích Galaxie Vol. 3. Ovšem je otázkou, jaký je aktuální vztah Marvelu/Disneyho s Davem. Na to odpověděl právě svalnatý herec:

"Doufám, že je to v pohodě. Popravdě jsem nikdy nemluvil s nikým od Disneyho. Mluvil jsem s lidmi od Marvelu. A oni byli opravdu chápaví, pokud jde o to, jak jsem se cítil... Byli tu lidé, kteří rozuměli tomu, za čím si stojím. Spousta z nich o tom prostě jen nemluvila. A já jsem jednoduše někdo, kdo dává vědět to, jak se cítí."

To ano, o tom není sporu. Ale je pěkné, že své Jamese zastal, protože nevhodné deset let staré vtipy asi nejsou dobrým důvodem, proč někoho vyhodit.

Je tak dobře, se nakonec Marvel s Jamese dohodl a my se dočkáme třetích Strážců. Otázkou je ale kdy, zatím nebylo stanoveno datum premiéry.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat