Herečka potvrdila, že jednala s Marvelem o první muslimské superhrdince

Marvel by zřejmě rád představil Ms. Marvel.

Marvel v poslední době hlasitě hlásá, že chce nabídnout ve svých filmech mnohem rozmanitější postavy. Dočkali jsme se tak sólovky s černošským hrdinou Black Panther (2019), první ženské marvelovky Captain Marvel (2019) a v týmovce The Eternals údajně uvidíme prvního homosexuálního superhrdinu.

Kromě toho se už delší dobu mluví o tom, že by se mohla divákům představit čtvrtá Ms. Marvel, tedy Kamalu Khan, což je první muslimská superhrdinka, která se dočkala vlastní komiksové série.

A herečka a scenáristka Mindy Kaling potvrdila, že měla ohledně téhle postavy s Marvelem jednání:

"Lidé z Marvelu, se kterými jsem o tom mluvila jsou z této postavy opravdu nadšení. Myslím si, že se snaží vymyslet to, co s ní udělají. A já jim řekla, že jim pomůžu jakýmkoliv způsobem. Protože ji opravdu miluji. Ale zdáli se, že mají opravdu zájem a myslím si, že opravdu něco udělají, teď když budou mít k dispozici streamovací platformu (v listopadu startuje služba Disney+, pozn. redakce). Ale myslím si, že rozumí tomu, že je to vzrušující. Riz [Ahmed], já, každý herec vyznávající náboženství Desi jsme velmi nadšení."

I představitelka Captain Marvel Brie Larson by ráda Kamalu ráda viděla v hrané podobně, třeba ve druhém filmu Captain Marvel. Nicméně, zatím nejsou známy žádné konkrétní plány. Ale s ohledem na to, kolik je na světě muslimů, je jasné, že Marvel muslimskou postavu v budoucnu určitě nabídne, protože tím potenciálně může oslovit velké množství lidí.


Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat