Avengers: Endgame - Chcete si pronajmout chatu Iron Mana? Klidně můžete, vlastník ale skoro ztrojnásobil cenu

Dali byste si říct?

V Avengers: Endgame (2019) jsme byli svědky toho, že měl Tony Stark (Robert Downey Jr.) idylický život s Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) a jejich malou dcerou Morgan (Lexi Rabe). 

Trávili čas na chatě, kam za nimi přijelo pár hrdinů, kteří se je snažili přesvědčit o tom, že by se Tony měl zúčastnit jejich mise na získání Kamenů nekonečna. 

Tony to nejdříve odmítal, ale poté se přece jen díky Pepper rozmyslel a začal pracovat na tom, jak cestovat zpět v čase.

A právě zmíněná útulná chata je nyní k pronájmu skrze Airbnb. A jestli se obáváte toho, že majitel bude chtít nekřesťanské peníze, tak to není tak hrozné. Respektive nebylo. Za jednu noc původně požadoval 335 dolarů, což je nějakých sedm tisíc korun. Aktuálně je to 800 dolarů, což je skoro 18 tisíc korun.

Za to budete mít k dispozici 3 ložnice, 3 koupelny, výhled na jezero a samozřejmě nechybí wifi. A jestliže byste měli zájem o trochu romantiky, tak nechybí krb. 

Chata se nachází přibližně 20 minut od letiště v Atlantě, takže nebudete příliš daleko od civilizace a hlavně, budete trávit čas na místě, kde Tony přišel na to, jak zachránit svět.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat