Představitel Draxe setřel kněze, který kritizoval homosexuály

Dave Bautista se toho nebojí.

Všichni víme, že wrestler/herec Dave Bautista nemá s upřímností problém. Stačí si vzpomenout na to, jak bránil Jamese Gunna, když byl vyhozen od Marvelu.

A teď o sobě dal Dave vědět znovu. Tentokrát ve spojení s katolickým knězem Thomasem Tobinem, který v reakci na to, že začal Pride Month (volně přeloženo jako měsíc hrdosti), který je oslavou hrdosti LGBTQ (lesbické-gay-bisexuální-transexuální-queer) komunity. Konkrétně jde o připomínku června roku 1969, kdy došlo k nepokojům kvůli policejní razii v baru Stonewall Inn, která cílila na LGBTQ osoby.

Katolický kněz Tobin kvůli tomu na Twitteru napsal:

"Připomínka katolíkům, že by neměli podporovat nebo se účastnit LGBTQ akcí spojených s 'Pride Month', které se budou konat v červnu. Propagují kulturu a podporují aktivity, které jsou v rozporu s katolickou vírou a morálkou. Jsou speciálně nebezpečné pro děti."

Tenhle status se setkal s velkou kritikou, což není překvapením. Není asi třeba připomínat, že je poněkud paradoxní, když kněz tvrdí, že je něco "nebezpečné pro dětí" s ohledem na to, kolik duchovních bylo obviněno ze sexuálního obtěžování právě dětí.

Na Tobinův komentář reagoval také Dave, který napsal:

"Moje matka je lesbička. A myslím, že jsem dopadl dobře. A to, co si zvolila, že bude dělat je pomoc lidem bez domova a osobám, které trpí psychickými nemocemi. Uznávám, že nejsem dokonalý, ale alespoň jsem nikdy nebyl odsuzující pokrytec! Jsem si jistý, že nemluvíte za všechny katolíky. Přeji pěkný den 🖕🏼"

Je zjevné, že Dave umí rozdávat rány nejen v ringu a před kamerou. Dobře on.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat