Jaké jsou nejoblíbenější komiksovky "šíleného" režiséra Quentina Tarantina

Svérázný tvůrce prozradil, které komiksové filmy má nejraději.

Quentin Tarantino je považován za filmového geeka a experta. Ostatně jeho projekty jsou promyšlenou poctou některým filmovým milníkům a žánrům. 

Samozřejmě ani Quentinovi neuniklo, že filmovému světu aktuálně vládnou komiksové filmy a i on jich několik viděl. Nyní prozradil, které jsou jeho nejoblíbenější:

"Hádám, že poslední čtyři roky jsem s nimi úplně nedržel krok. Myslím, že jediné komiksové filmy, které jsem v posledních letech viděl, byly Wonder Woman a Black Panther. Ale před pár týdny jsem začal dohánět marvelovské filmy, takže jsem se vydal na Endgame. Zrovna jsem viděl Captain America: Občanská válka a čeká mě Doctor Strange. Vlastně poslední, který jsem viděl byl [Thor:] Ragnarok. Z toho jsem byl nadšený. Je to můj nejoblíbenější z celé série od dob Avengers - bezpochyby mí oblíbenci."

Thor: Ragnarok (2017) a Avengers (2012) jsou tedy Tarantinovy oblíbené marvelovky a asi ne všichni mají stejný názor, ale Tarantino je zkušený tvůrce, takže jeho názor má určitě svou váhu. 

Dobré je, že Marvel nabízí tolik svérázných filmů, že si každého favorita najde určitě každý. Pokud jde o Quentina, tak jeho další projekt sice nebude komiksovkou, ale i tak vypadá zajímavě. Bude mít premiéru 15. srpna tohoto roku a ponese název Tenkrát v Hollywoodu.


Zdroj: Empire/CBM
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat