Avengers: Endgame zřejmě Avatara neporazí, plus video ze zákulisí a Jason Momoa jako Sabretooth

A kolik Avengers: Endgame chybí, aby překonali Avatara?

Od premiéry Avengers: Endgame (2019) sice uběhly přibližně dva měsíce, ovšem šlo o tak velké natáčení, že mají tvůrci dostatečnou zásobu materiálů z a o filmu na několik dalších měsíců. Tentokrát je nám například nabízeno video ze zákulisí, ve kterém uslyšíte větu z úst Roberta Downeyho Jr. (Tony Stark/Iron Man), která se ale do finálního sestřihu nedostala.


Mimochodem, stále se čeká na to, zda tržby Avengers: Endgame překonají Avatara (2009), tedy aktuálně nejvýdělečnější film všech dob (utržil 2,79 miliardy dolarů). A marvelovská hitovka je hodně blízko, chybí jí cca 45 milionů dolarů. Ovšem podle analytiků by bylo překvapením, pokud by se povedlo je získat, protože zájem o čtvrté Avengers už samozřejmě opadl. Není tedy nemožné, že Endgame Avatara překoná, ale bylo by to překvapením.

Prd Wolverine, Sabretooth by byla lepší volba

Nedávno se Jason Momoa vyjádřil v tom smyslu, že by si klidně střihl roli Wolverina. A byl by rozhodně zajímavou (a nečekanou volbou). Ale proslulý umělec BossLogic si myslí, že mnohem lepší postavou pro Jasona by byl Wolverinův ústřední protivník Sabretooth a jako argument nabídl obrázek.

Pravdou je, že by Jason opravdu vypadal jako Sabretooth skvěle, co říkáte? Nicméně není příliš pravděpodobné, že by se role ujal s ohledem na to, že ve filmech společnosti DC ztvárňuje Aquamana a ještě nějakou dobu bude.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat