Opravdu chce představitel Draxe "zdrhnout" od Marvelu? A šikula si vyrobil brnění Iron Mana, které opravdu létá

Komiksové střípky.

Dave Bautista (Drax) hodně nadával, když byl vyhozen tvůrce Strážců Galaxie James Gunn od Marvelu kvůli nevhodným asi deset let starým vtípkům. A dokonce se zdálo, že Dave uvažuje o tom, že se role Draxe vzdá.

V minulosti naznačil, že by se vůbec nebránil práci na filmu The Suicide Squad od DC (který napsal a režíruje James Gunn). Někteří lidé se tak ptali, zda tím nenaznačuje, že chce Marvel opustit. Co na to Dave?

"Ne, to nebylo míněno tak, že opustím [Marvel] a vrhnu se na Suicide Squad. Byl jsem spíše v situaci, kde jsem na to nahlížel stylem, 'Vyhoďte mě. Je mi to jedno. Uslyšíte ode mě to, co potřebuji říct. A to je to, jak jsem to cítil a myslím si, že jste udělali špatné rozhodnutí a je mi jedno, pokud mě vyhodíte, protože takhle to prostě cítím. Já jsem upřímný a postavil jsem se za kamaráda, který čelil bezpráví."

Ale situace se po znovupřijetí Gunna k Marvelu uklidnila a nezdá se, že by Dave hodlal z Marvelovského filmového universa utéct, přestože to není tak dlouho, co se naznačil, že by si klidně zahrál záporáka Banea v chystaném filmu The Batman.

Tak to se povedlo

Každý z nás by asi chtěl mít brnění jako Iron Man (Robert Downey Jr.) a spousta fandů si ho zkusila s menším či větším úspěchem vyrobit. A mezi těmi, kdo se na to vrhl, je i bývalý moderátor pořadu Bořiči mýtů Adam Savage. Povedlo se, výsledkem jeho snahy je brnění, které je schopno létat. Samozřejmě má daleko k tomu, co vidíme ve filmech, ale i tak jde o úctyhodný úspěch.


Zdroj: ET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat