Robert Downey Jr. chce, aby se v marvelovských filmech objevil "ženský Iron Man"

Herec by byl rozhodně pro.

Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) se s námi rozloučil ve filmu Avengers: Endgame (2019). A přestože je jeho neoficiálním nástupcem Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), tak oficiálního následovníka Iron Man nemá.

Někteří lidé si ale myslí, že by jím měla být Riri Williams alias Ironheart. Jde o extrémně talentovanou dívku, která si během studií na Massachusettském technologickém institutu vyrobila brnění podobné tomu, které používá Iron Man a to pouze ze součástek, které si "vypůjčila" ve škole.

Postava byla představena teprve v roce 2015, ale podařilo se jí vcelku rychle získat velké množství fandů, kteří volají po tom, aby se objevila v Marvelovském filmovém universu. A jak se zdá, patří k nim i sám Robert Downey Jr.

Prozradil to jedna z tvůrkyně komiksu o Ironheart Eve Ewing:

"Pravdou je, že Robert Downey Jr. veřejně v místnosti plné lidí prohlásil, že by Ironheart měla být v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce). Hned poté jsem se vydala do prostoru pro novináře a prohlásila něco ve stylu, 'VŠICHNI JSTE TO SLYŠELI, ZAPIŠTE SI TO." 

Samozřejmě to, že by Robert rád viděl Ironheart na stříbrném plátně neznamená, že k to mu dojde. Ovšem Marvel přislíbil, že jeho filmové postavy budou víc rozmanité a k tomu by mohla právě Riri dopomoci.

Jestli se ale objeví, to se asi jen tak nedozvíme, protože Marvel není zrovna proslulý tím, že by byl extra sdílný, pokud jde o detaily jeho projektů.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat