Ve srovnání se scénáři ke Hře o trůny, jsou jiné scénáře odpadem, naznačila představitelka Aryi Stark

Maisie Williams a její rázné vyjádření.

Asi už jste slyšeli, že se osmá a poslední řada Hry o trůny nedočkala zrovna velkých pochval ze strany diváků. Nelíbila se jim spousta věcí, uspěchanost, chaotičnost, logické kiksy nebo chování postav. Ale pokud jde o představitelku Aryi Stark Maisie Williams, tak ta si o tom myslí své:

"Nyní, když čtu jiné scénáře [k dalšímu projektům, které jsou jí nabízeny], tak si pomyslím, 'Tohle je odpad!' Příběhy prostě nejsou komplexní. A někdy čtete scénář, který je určitě dlouhý nějakých 30 stránek a pomyslíte si, 'Ale není tu žádný zvrat!"

Podle Maisie je jedním z největší pozitiv Hry o trůny to, že uměla překvapit:

"Někdy je opravdu těžké najít něco, co vás překvapí. A myslím si, že to je to, co seriál vždy zvládal skvěle. A nemůžete psát něco takového, pokud nejste v psaní dobří, protože by se to jinak stalo nelogickým. A vy byste byli pouze bezúčelně šokováni, místo toho, aby bylo napsáno něco, co je uvěřitelné."

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE KRITIZOVANÉ POSLEDNÍ ŘADY HRY O TRŮNY

Otázkou je, zda se něco takového dá prohlásit i o poslední řadě, které bylo vyčítáno právě to, že má hodně slabý scénář. A je pravda, že ve srovnání s některými jinými řadami to byl slabý odvar. Na druhou stranu, pořád nešlo o podívanou, která by byla vysloveně strašná, jen prostě neudržela laťku, kterou nastavily předchozí série.

Mimochodem, pokud se vám nelíbil závěr Hry o trůny, tak si pusťte alternativní fanouškovskou verzi:


Zdroj: DigitalSpy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat