Chris Hemsworth nechce pověsit roli Thora na hřebík, rád by si ho znovu zahrál

Tak snad to vyjde.

Chris Hemsworth byl jedním z herců, kterým filmem Avengers: Endgame (2019) skončila smlouva s Marvelem. Ovšem, zatímco u některých jeho kolegů bylo poté, co se ve filmu přihodilo, více méně jasné, že se do své role jen tak nevrátí, u Chrise tomu bylo jinak.

Jeho Thor se dočkal otevřeného konce, který naznačoval, že by se asgardský bůh mohl stát členem Strážců Galaxie.

Nicméně, aktuálně nejsou žádné zprávy, že bychom se v následujících marvelovkách měli dočkat návratu Chrise Hemswortha. Ale pokud jde o něj, určitě by do toho šel:

"Abych byl upřímný, velmi rád bych natočil víc. A nevím, jaký je plán. Mám dojem, že jsme představili hodně odlišnou postavu. Cítím se více povzbuzený, pokud jde o to, kam je možné se vydat... Ale použiji to i v případě jiných míst a postav, pokud to tak dopadne."

Je očividné, že Chris má roli blond Avengera pořád rád, ale byly doby, kdy ne. Přiznal se, že po druhém Thorovi měl pocit, že je "uvězněn" v určité verzi Thora, která plně nevyužívala svého potenciálu. Jak ale víme, tak po Thor: Ragnarok (2017) si herec asgardského svalovce znovu zamiloval.

Upřímně bych se nedivil, pokud by Marvel uzavřel s Chrisem další smlouvu. Postava je to populární, Chris by do toho šel, Thor: Ragnarok (2017) zabodoval u recenzentů, diváků i finančně, je tu spoustu argumentů, aby spolupráce pokračovala. Tak snad bude v budoucnu potvrzena.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat