V Avengers: Endgame měla být k vidění starší verze dcery Tonyho Starka a připomeňte si jeho vztah ke Spider-Manovi

Plus fotky z natáčení jedné z nejdramatičtějších scén filmu. POZOR, SPOILERY!!!

Před nějakou dobou vyšlo najevo, že v Avengers: Endgame (2019) bude k vidění také mladá herečka Katherine Langford v menší, ale klíčové roli.

Spekulovalo se o tom, že by si mohla zahrát Kate Bishop alias dalšího Hawkeye nebo dceru Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) a Tonyho Starka (Robert Downey Jr.).

Ovšem, ve verzi pro kina nakonec Katherine nebyla. Jak se totiž ukázalo, byla z filmu vystřižena. Ale ví se, koho ztvárňovalo a skutečně to byl potomek Pepper a Tonyho, tedy Morgan.

V Endgame jsme viděli pětiletou Morgan v podání Alexandra Rachael Rabe, ale původně bylo v plánu ukázat také její starší verze právě v podání Katherine. Ovšem, během testovacích projekcí se ukázalo, že scéna s ní je pro diváky příliš matoucí a režiséři bratři Russové měli dojem, že nemá dostatečný emocionální dopad, takže nakonec použita nebyla.

Co se ale emocionální náboj mělo, to byl vztah Tonyho a Petera Parkera/Spider-Mana (Tom Holland). Právě to, jak silné bylo jejich přátelství ukazují následují fotky, které zachycují momenty z několika marvelovek.
Tony and Peter from r/marvelstudios
Plus si můžete prohlédnout pár fotek, které ukazují natáčení jednoho z nejsilnějších momentů z Avengers: Endgame a to toho, kdy se Tony Stark rozhodl obětovat, aby byl poražen Thanos (Josh Brolin) a zachráněn svět. Snímky zveřejnil sám Robert Downey Jr.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat