Avengers: Endgame - Co se vlastně stalo s Lokim?

Režisér naznačil, jak je na tom oblíbený antihrdina.

Jak se předpokládalo, v Avengers: Endgame (2019) se cestovalo v čase. Hrdinové se tak vrátili i do doby těsně po událostech v prvních Avengers (2012) a tím pádem jsme měli šanci vidět Lokiho (Tom Hiddleston).

Tomu se ale tentokrát podařilo uniknout ze zajetí a aby toho nebylo málo, ukradl Tesseract alias Kámen nekonečna Space Stone. 

Nicméně jsme se nedozvěděli, co se s Lokim dělo dál. Teď to naznačil jeden z režisérů Endgame Joe Russo:

"Když se Loki teleportoval pryč se Space Stone, vytvořil svou vlastní časovou linku. Zkomplikovalo se to, ale pro [Kapitána Ameriku] by bylo nemožné napravit tuhle časovou linku, pokud by se mu nepovedlo najít Lokiho. Ve chvíli, kdy Loki udělal něco tak dramatického, jako je to, že sebral Space Stone, vytvořil tím novou odnož reality."

Jeho bratr Anthony k tomu dodal: "Řešíme tuhle myšlenku existence multivesmíru a dalších odnoží realit a je jich opravdu hodně."

Existence multivesmíru byla oficiálně potvrzena v traileru na Spider-Man: Daleko od domova (premiéra 4. července) a je to od Marvelu chytrý krok, může si tak s realitou pohrávat podle libosti a přivádět z jiných světů nové postavy, ale také ty, které jsou v "našem" vesmíru už mrtvé nebo "v důchodu".

Možnosti jsou neomezené, otázkou je, jak toho Marvel využije.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat