Fantastická čtyřka potřebuje propracovaný film, prohlásil režisér Avengers: Endgame

Souhlas.

Fantastická čtyřka se dočkala hned několika filmů. První se objevil v roce 2005 a jeho pokračování o dva roky později. Sice nešlo o nic výjimečného, ale alespoň se filmy nebraly úplně vážně. V roce 2015 měl premiéru rebootu, nicméně ten se opravdu nepovedl a tak logicky nevzniklo pokračování.

Ovšem, letos se společnost Fox, která na Fantastickou čtyřku vlastní práva, stala součástí Disneyho. Tomu patří i Marvel a tím pádem tedy může Marvel zkusit štěstí a dát šanci dalšímu projektu s veleoblíbenou komiksovou rodinou.

A podle jednoho z režisérů hitovky Avengers: Endgame (2019) Joea Russo je to potřeba:

"Nevíme, jaké jsou plány Kevina (Kevin Feige, prezident Marvel Studios, pozn. redakce), ale Fantastická čtyřka potřebuje pořádný film..."

Je jasné, že Marvel tuhle značku vzkřísí. Má velký potenciál. Ale otázkou je kdy. Jestli bude vyčkávat, než z ní udělá součást Marvelovského filmového universa nebo se dočkáme dříve, než bychom čekali.

Těžko říct, jak to bude, Marvel není moc sdílný, ale doufejme, že to do třetice vyjde. Respektive do čtveřice, v devadesátých letech minulého století vznikla první filmová adaptace Fantastické čtyřky, ale ta se nikdy oficiálně nedostala do distribuce. Nicméně si ji nyní můžete pustit na YouTube.  A je to rozhodně unikátní zážitek.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat