Spider-Man 2: Ve filmu bude scéna, kterou budou lidé nenávidět a také zřejmě legendární záporák

Co můžeme od Spider-Man: Daleko od domova očekávat?

Nejbližším filmem spadajícím do Marvelovského filmového universa bude Spider-Man: Daleko od domova, který má premiéru 4. července. 

Víme, že se bude odehrávat po Avengers: Endgame (2019) a také to, že se dočkáme legendárního padoucha Mysteria (Jake Gyllenhaal), i když to vypadá, že to tentokrát nebude záporák (to se ale může během filmu změnit). 

Ovšem, objevily se zprávy, že by mohl být představen další ikonický protivník Spider-Mana (Tom Holland) a to Chameleona. 

Je potvrzeno, že ve filmu postavu jménem Dimitri ztvární Numan Acar a civilní jméno Chameleona je Dmitri Smerdyakov. 

Samozřejmě může jít o dvě odlišné osoby, ale je dost těch, kteří věří, že by se z Dimitriho mohl vyklubat Chameleon. Režisér Jon Watts to ale nepotvrdil, jen poznamenal, že tahle postava pracuje pro Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) a každý, kdo pro Furyho dělá má tajemnou minulost.

Ke Spider-Man: Daleko od domova se vyjádřil také známý spoilerista Tom Holland, ale tentokrát zřejmě nevykecal nic, co neměl, ale i tak to zní zajímavě:

"Ve filmu je scéna, u které bude mít publikum pocit, že je někdo praštil do obličeje. Pamatuji si, že poté, co jsme ji natočili a já se na ni znovu díval na monitorech, zeptal jsem se Jona (Jon Watts, režisér, pozn. redakce), 'Jsi si jistý, že je to v pohodě?' Na což reagoval, 'Ne, to není. Lidé budou tuhle scénu nenávidět.' Ale je opravdu... Bože, je to opravdu šílené. A je to také velmi napínavé a svým způsobem vás to srazí do kolen. Je to skvělé."

Můžeme zatím jen hádat, o čem konkrétně je řeč, ale naštěstí odpověď dostaneme už na začátku července.



Zdroj: CB, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat