Marvel prý chystá film o oblíbené postavě a zřejmě se objevily detaily o Doctor Strange 2 a Strážci Galaxie Vol. 3

Komiksové střípky.

Už delší dobu se mluví o tom, že by Marvel mohl ve svých filmech představit význačného člena galaktické policie Nova Corps Richarda Ridera alias Novu.

Dokonce se spekulovalo o tom, že by se mohl objevit v Avengers: Endgame (2019), ale k tomu nedošlo. Zdá se ale, že se Novy přece jen dočkáme, protože Marvel prý připravuje jeho sólovku.

Ovšem, zatím nejsou známy žádné detaily, dokonce není ani jasné, zda půjde o film o zmíněném Richardovi nebo jiné postavě, která přijala identitu Novy, tedy o Samu Alexandrovi.

Těšme se na Cleu

Další postavou, kterou by fandové rádi viděli v hrané podobě je Clea, extrémně mocná kouzelnice a láska Doctora Strange (Benedict Cumberbatch). A vypadá to, že právě té se dočkáme ve filmu Doctor Strange 2.

Tahle informace se objevila na Twitteru Rogera Wardella, což je tajemný profil, který už delší dobu přináší spoilery k marvelovským filmům a velmi často se ukazují být jako pravdivé. Pokud jde o druhého Doctora Strange, tak Wardell uvedl:

"...Tilda Swinton jedná o návratu do role Prastaré. Budou představeni Jericho Drumm a Clea, s tím, že Cleu zřejmě ztvární asijská herečka..."

Jericho Drumm je známý spíše jako Brother Voodoo, jedná se o mocného mága, který určitou dobu působil i jako Sorcerer Supreme, což je titul pro nejmocnějšího uživatele magie v určitém světě nebo dimenzi. Obvykle je jím v případě Země Doctor Strange, ale Brother Voodoo ho na nějakou dobu nahradil.

Kromě toho Wardell nabídl i nějaké informace o třetích Strážích Galaxie:

"Tvůrcem Rocketa je High Evolutionary, Drax bude velmi překvapen, když zjistí, že je jeho dcera naživu. Rocket se zamiluje a to do Lylly. Nebula a Star Lord se stanou blízkými přáteli."

Pokud jde o High Evolutionary, je zřejmě řeč o Herbertu Wyndhamovi, genetikovi, který začal být posedlý svým výzkumem, prováděl různé nebezpečné experimenty a to jak na jiných testovacích subjektech, tak na sobě. High Evolutionary má geniální intelekt a vlivem experimentů je schopnen telekineze, telepatie a kromě toho má brnění, které ho chrání, ale také je schopno vysílat energetické výboje.

Pokud jde o Lyllu, tak to je vydra ze stejné planety, ze které pochází Rocket Raccoon (Sean Gunn/Bradley Cooper). Ve filmech zatím představena nebyla.

Uvidíme, zda se dané informace ukáží být jako pravdivé, ale zatím není jasné, kdy budou mít Doctor Strange 2 a Strážci Galaxie Vol. 3 premiéru.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat