Eternals: V "nástupcích Avengers" zřejmě uvidíme hvězdu Hry o trůny

Richard Madden jedná o jedné z hlavních rolí.

Stále nevíme, jak to dál bude s týmem Avengers, ale fandové nemusí mít strach, Marvel v budoucnu nabídne i další zajímavé týmovky. Jednou z nich je film The Eternals o skupině geneticky upravených jedinců stvořených Celestiány, jejichž úkolem je chránit Zemi.

Nedávno vyšlo najevo, že si ve filmu zahraje Angelina Jolie, pravděpodobně jako Sersi a Kumail Nanjiani v zatím neupřesněné roli.

Aktuálně jsme se dozvěděli to, že by s k nim mohl přidat Richard Madden. S Marvelem intenzivně jedná o účasti a dokonce se ví, kterou postavu by mohl dostat na starosti. Měl by to být Ikaris, jeden z nejvýraznějších členů Eternals, který je nesmrtelný, částečně nezranitelný, nestárne a je imunní vůči nemocem.

Kromě toho je schopen extrémně rychle létat, vytvářet iluze, měnit molekulární strukturu různých objektů a má hromadu dalších talentů.

Robert Madden by byl pro tuhle roli rozhodně dobrou volbou, fyzicky je na to připraven a charisma mu také nechybí, což dokázal jako Rob Stark v kultovní Hře o trůny nebo dalším hitovém seriálu Bodyguard. Brzy ho také uvidíme ve filmu o životě Eltona Johna Rocketman.

Tak doufejme, že se Richard s Marvelem dohodne a stane se z něj Ikaris. Datum premiéry The Eternals zatím oznámena nebylo, Rocketman bude k vidění od 30. května.



Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat