Avengers: Endgame - Proč nebyla představena veleoblíbená postava? A je Vision skutečně mrtvý?

Režisér prozradil pár zajímavostí.

Už nějakou dobou se spekuluje o tom, že by mohla být v marvelovských filmech představena komiksovými fandy hodně oblíbená postava jménem Nova.

Jde o mužem jménem Richard Rider, v komiksech měl premiéru už v roce 1966, jeho tvůrci jsou Marv Wolfman a John Romita Sr. a jedná se o člena intergalaktické policie Nova Corps, která byla k vidění ve Strážcích Galaxie.

Mnoho lidí věřilo, že se Nova objeví v Avengers: Endgame (2019), aby nám bylo ukázáno, na které postavy se můžeme těšit v dalších etapě Marvelovského filmového universa, ale jak víme, nakonec tomu tak nebylo. A jeden z režisérů Joe Russo vysvětlil proč:

"Nikdy jsem nezvažovali, že ho představíme. Myslím, že spíše existuje v universu Strážců. To bude spíše záležitost Jamese Gunna (scenárista a režisér Strážců Galaxie, pozn. redakce). Ale znovu, měli jsme k dispozici spoustu postav. A nemůžete představit někoho, kdo nemá svůj vlastní film jako například [Captain] Marvel. Prostě je nemůžete jen tak vměstnat do finální kapitoly knihy."

Je pravda, že by bylo zvláštní, aby se takhle důležitá postava objevila zničehonic, ale v marvelovských filmech by to nebylo poprvé. Ovšem, bude asi opravdu lepší, pokud se Nova dočká vlastního filmu a podle nových informací se zdá, že by k tomu mohlo dojít. Marvel údajně připravuje sólovku právě Novy.

A pokud je řeč o zajímavých postavách, tak víme, že v Avengers: Infinity War (2018) zemřel Vision (Paul Bettany). Ovšem, ten se nezměnil v prach, ale Thanos (Josh Brolin) mu vyrval Kámen nekonečna z čela, takže rozhodně nebylo jisté, že se vrátí. Nevrátil. Objevily se ale spekulace například o tom, že dál přežil v podobě umělé inteligence nebo se jeho mysl přesunula do Kamenu nekonečna. Jak se ale zdá, nic z toho není pravda. Joe Russo prohlásil:

"Vision? Pokud vím, tak je mrtvý."

Jeho fandové ale nemusejí zase tolik truchlit, streamovací služba Disney+ chystá seriál právě o něm a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen).



Zdroj: CB, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat