Prezident Marvelu naznačil, že se vrátí záporák z Iron Mana, který mnohé lidi zklamal

Tušíte, o kom je řeč?

Mandarin patří v komiksu k jedněm z nejvýraznějších protivníků Iron Mana (Robert Downey Jr.). A byl nám už představen i v Marvelovském filmovém světě a to ve filmu Iron Man 3 (2013), kde ho ztvárnil Ben Kingsley.

Ovšem, zatímco v kreslené podobě se jedná o drsného padoucha, jeho filmová verze se ukázala být neškodným hercem Trevorem Slattery, který měl v lásce alkohol. A nebylo málo těch, kterým vadilo, co filmaři s Mandarinem provedli. 

Nicméně, zřejmě se dočkáme nápravy, protože prezident Marvel Studios Kevin Feige dostal otázku, zda uvidíme PRAVÉHO Mandarina a Deset prstenů (což je teroristická organizace, která byla také k vidění v Iron Manovi 3).

Kevinova odpověď byla jednoduchá a hlavně jasná: "Ano."

Bohužel nebylo řečeno kdy a je také otázkou, kdo vlastně tím skutečným Mandarinem bude. Pravděpodobně ne zmíněný herec Trevor Slattery, který byl jen nasazenou figurkou. Možná Aldrich Killian (Guy Pearce), který se ukázal být tím, kdo tahal za nitky v případě Trevora, který poslouchal jeho rozkazy. A nebo se dočkáme nové a komiksu věrné podoby Mandarina, což by bylo ideální. 

Těžko ale říct, co konkrétně má Marvel v plánu, snad se víc informací dozvíme v dohledné době.

Zatím si můžete pustit marvelovský krátký film All Hail the King, který se právě falešnému Mandarinovi věnuje.



Zdroj: Reddit AMA
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat