Konečně dobrý nápad, petice žádá, aby novým představitelem Wolverina byl Danny DeVito

To by byla podívaná.

V dnešní internetové době je naprosto běžné, že když se lidem něco nelíbí nebo naopak něco velmi chtějí, tak zběsile podepisují různé online petice.

Ty se často týkají i obsazení seriálů a filmů. Pokud fandům nevoní, že jejich oblíbenou postavu bude hrát ten či ten herec, tak rychle přidávají svůj podpis k petici. A pokud naopak chtějí, aby si nějakou postavu zahrál jejich miláček, tak vytvoří petici na jeho podporu, aby studio vědělo, kdo je favoritem "prostého lidu".

Ovšem, asi se shodneme na tom, že někdy je petic až moc. Ale některé mají opravdu skvělý cíl. Jako například ta, která žádá, aby roli Wolverina převzal po Hughu Jackmanovi...wait for it... Danny DeVito.

Ano, onen ne úplně vysoký a ne úplně fyzicky zdatný herec. Samozřejmě jde o vtípek, ale lidi očividně baví. Cílem petice bylo posbírat 5 tisíc podpisů a to se povedlo, teď je cílem 15 tisíc a i to bude brzy splněno. Ovšem, i kdyby jich bylo pět milionů asi těžko očekávat, že Marvel zavolá agentovi Dannyho DeVita.

Ne, že by to nebyl talentovaný herec, to rozhodně je a dokonce má zkušenosti s komiksovými rolemi, ztvárnil (a skvěle) padoucha Tučňáka ve filmu Batman se vrací (1992), ale na Wolverina se úplně nehodí.

Zatím se ani nový představitel nehledá, dá se tušit, že Marvel, který na postavu nedávno získal práva, ještě chvíli počká, než se odváží hledat nového herce, který by se stal ubručeným mutantem s adamantiovou kostrou.

Ale pokud si myslíte, že Danny je vhodný kandidát, tak můžete petici podepsat na tomto odkazu.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat