Jak měl původně přijít o oko Nick Fury?

Prozradil to spolurežisér.

V Captain Marvel (2019) jsme zjistili, jak přišel Nick Fury (Samuel L. Jackson) o oko. Škrábla ho "kočka" (ve skutečnosti mimozemšťan Flerken). Což asi bylo pro mnohé překvapením, spíše by se dalo čekat, že se to odehrálo během nějaké bombastické bitvy, ne, že to udělal domácí mazlíček.

Ale původně se zvažovalo, že Fury ztratí oko mnohem drsnějším způsobem. Prozradil to spolurežisér a spoluscenárista Ryan Fleck:

"Proběhla spousta diskusí a tohle rozhodně nebyl první nápad. Pravděpodobně se mě zeptáte, jaké jiné nápady tu byly a nevím, zda vám to mohu prozradit, ne proto, že bych něco skrýval, ale proto, že jsme měli spoustu absurdních nápadů. Hodně jsme uvažovali o tom, že by souboj se Skrully byl jasnou volbou, ale pak jsme se nad tím zamysleli a bylo by to prostě příliš zjevné."

To asi ano a tak se nakonec tvůrci rozhodli pro dost překvapivý způsob, kterým přišel Fury o oko. Některým fandům se tento nápad líbil, jiní by asi ocenili trošku vážnější pojetí, ale teď už s tím asi nic moc nenadělají (můžou spustit petici žádající přetočení, jak je dnes zvykem, ovšem to asi nebude mít kýžený efekt).

Nicka Furyho (Samuel L. Jackson), a to s páskou přes oko, uvidíme brzy, konkrétně 4. července ve Spider-Man: Daleko od domova.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat