Constantine: Keanu Reeves by si postavu znovu rád zahrál

Opět by se chtěl stát komiksovým mágem.

V roce 2005 se objevil film Constantine na motivy komiksu Hellblazer. Hlavní role mága Johna Constantinea se ujal Keanu Reeves. A rozhodně nešlo o špatnou podívanou, ale také ne o velký skvost.

Film hodnotili kritici spíše průměrně a tržby také příliš neoslnily, rozpočet byl 100 milionů, tržby cca 230 milionů dolarů, což znamená, že se Constantine stěží zaplatil.

Další díl tak nikdy nevznikl (Constantine zamířil do seriálového světa), ale Keanu Reeves by se do role velmi rád vrátil:

"Vždy jsem si chtěl znovu zahrát Johna Constantinea. Miluji tenhle svět a miluji tuhle postavu. Opravdu jsem si hraní téhle postavy užil a stejně tak tenhle svět."

Je ale asi naivní očekávat, že by po 14 letech vzniklo pokračování ne úplně finančně úspěšného filmu. Spíše se dá počítat s tím, že dříve nebo později přijde někdo s nápadem na reboot, takže šance, že by se Keanu Reeves znovu objevil jako Constantine není zrovna vysoká.

Nicméně, dá se tušit, že se Keanu do komiksového světa znovu podívá. Už před nějakou dobou mu Marvel nabídl roli Yon-Rogga v Captain Marvel (2019), nicméně kvůli třetímu Johnu Wickovi 3 (2019) musel herec odmítnout. Ovšem je hodně pravděpodobné, že ho Marvel znovu osloví.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat