Thor: Ragnarok byl mnohem temnější, než se zdálo, tvrdí zajímavá, ale trošku praštěná fanouškovská teorie

Překvapivý nápad.

Thor: Ragnarok (2017) byl bezpochyby nejvíce komediálním dílem ze série a jedním z nejvíce uvolněných marvelovských filmů.

Někomu to nesedlo, ale většina lidí byla spokojena (soudě podle recenzí i tržeb). Ovšem, jedna fanouškovká teorie tvrdí, že Thor: Ragnarok nebyl vůbec tak humorný, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Na Redditu se objevila idea, která je vystavěna na tom, že to, co jsme viděli, byla Thorova (Chris Hemsworth) verze, kterou vyprávěl ostatním Asgarďanům a záměrně přidal humor a nadhled, aby nebyli po ztrátě svého domova tak deprimovaní, protože pokud by jim sdělil to, co se skutečně stalo, zrovna by jim to nezvedlo morálku a náladu.

Zní to rozhodně zajímavě a z jednoho úhlu pohledu by to dávalo smysl, konkrétně by tak nebil do očí úplně jiný styl třetího Thora ve srovnání s relativně temnými předchozími filmy. Ovšem tahle teorie samozřejmě vyvolává hromadu otázek, například, jak Thor mohl vědět o některých momentech, kterých se neúčastnil? Vyprávěl mu je někdo? Nebo si je domyslel? Prostě a jednoduše je tahle teorie hezkým nápadem, ale ne zrovna pravděpodobně působícím.

Mimochodem, jak se líbila změna stylu v případě Thor: Ragnarok vám?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat