Captain America: Občanská válka - Bucky měl mít mnohem větší roli

Oblíbený Winter Soldier měl mít víc prostoru.

V Captain America: Občanská válka (2016) měl Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) poměrně výraznou roli, ale jak se zdá, původně bylo v plánu, že bude ještě větší. Prozradil to scenárista Christopher Markus:

"Byl tu návrh toho, že by dějová linka Zema byla více založena na Buckym. Měli jsme kompletní strukturu [téhle zápletky]. Ale příliš se to netýkalo toho, že by se Steve a Tony postavili proti sobě. Když propukla Občanská válka, hezky to do toho pasovalo."

Nicméně hlavním dějovým pilířem třetího dílu série Kapitán Amerika byl střet Kapitána Ameriky (Chris Evans) a Iron Mana (Robert Downey Jr.) a tak se tvůrci rozhodli, že výraznější propojení padoucha Zema (Daniel Brühl) a Buckyho vypustí a vydají se jiným směrem.

A asi to nebyl špatný krok s ohledem na to, že film velmi dobře fungoval. Je ale samozřejmě otázkou, zda by nefungoval lépe, pokud by měl Bucky více prostoru. To už se ale nedozvíme.

Ovšem, podle Markuse to nebyla špičková áčková zápletka, ale špičková béčková, takže nakonec asi filmaři udělali dobré rozhodnutí.



Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat