Avengers: Endgame - Přežil by Kapitán Amerika, pokud by použil Infinity Gauntlet?

A vždy bylo v plánu, že bude otcem dětí Peggy Carter.

V Avengers: Endgame (2019) se armáda Thanose (Josh Brolin) změnila v prach, díky tomu, že se Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) obětoval, použil Kameny nekonečna a luskl prsty.

Ovšem, takový ohromující nápor energie byl na něj prostě a jednoduše moc a Tony tak zemřel. Nebylo to překvapením, jen málokdo dokáže použít všechny Kameny nekonečna a Infinity Gauntlet, aniž by ho to ohrozilo na životě.

Ale co takový Kapitán Amerika (Chris Evans), přežil by, pokud by to byl on, kdo by luskl prsty?

"Myslím, že by to Stevea zabilo," věří spoluscenárista Christopher Markus.

Kapitán Amerika je silný, tak silný, že v Avengers: Infinity War (2018) byl i Thanos hodně ohromen tím, že zarazil jeho úder, ale zdá se, že ani Steve by nebyl schopen přežít použití Infinity Gauntlet.

Kromě toho se Markus a jeho kolega Stephen McFeely vyjádřili k tomu, jak je to vlastně s návratem Stevea do minulosti a jeho životem s Peggy Carter (Hayley Atwell). Ve filmu bylo řečeno, že pokud se někdo vrátí do minulosti, tak není možné změnit jeho přítomnost/budoucnost, což bylo trošku matoucí, protože Steve tohle pravidlo narušil. Jak to tedy scenáristé vysvětlují:

"Vždy se počítalo s tím, že bude otcem těchto dvou dětí [potomků Peggy Carter]. Ale připomínám, že pokud jde o cestování v čase, existují určité skulinky," věří McFeely.

"Je tu také nápad, že jsou tu dvě děti, které mají DNA supervojáka," dodal Markus.

Je to náznak toho, že bychom se mohli v dalších filmech dočkat potomků Peggy a Stevea? Možná to je, ale zatím nic takového potvrzeno nebylo.


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat