Bylo odhaleno, kdy se do kin dostane dlouho očekávaný třetí film Mortal Kombat

Bude to docela brzy.

Doslova desítky let se čeká na třetí film Mortal Kombat. Objevilo se několik pokusů, ale ty zatím nikdy nevyšly. Teď se ale zdá, že se konečně dočkáme. Nedávno bylo oznámeno, že brzy začne produkce rebootu Mortal Kombat v Austrálii a nyní bylo dokonce odhaleno, kdy se odehraje premiéra.

A není to zase tak daleko (ale také ne úplně blízko). Konkrétně je řeč o 5. březnu 2021. Film bude produkovat James Wan a režii obstará Simon McQuiod, který sice nemá velké zkušenosti s celovečerními filmy, ale natočil několik působivých videoherních reklam. Scénář dostal na starost Greg Russo.

O příběhu toho moc nevíme, nicméně něco málo ano a to, že v centru dění bude mužský hlavní hrdina, který bude vtažen do mezidimenzionálního bojového turnaje. Bylo také prozrazeno, že výraznou roli budou mít postavy z první hry, tedy Liu Kang, Sub-Zero, Scorpion, Johnny Cage, Kano, Raiden a Sonya Blade.

Zatím bohužel není jasné, jakou přístupnost tvůrci zvolí, ale doufejme, že se to bude R (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby), aby mohl být nový Mortal Kombat brutální a krvavý, tak jako herní předloha.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat