Avengers: Endgame - Smrt velmi oblíbené postavy byla v plánu od začátku

Potvrdil to režisér. POZOR, SPOILERY!!!

Jak se tušilo už dlouho před premiérou, v Avengers: Endgame (2019) jsme byli svědky smrtí několika hlavních postav. Například Black Widow (Scarlett Johansson) a Iron Mana (Robert Downey Jr.). Ale zatímco v případě první ženské členky Avengers to nebylo vždy v plánu, u Iron Mana se s tím počítalo už do počátku. To prozradil spolurežisér Joe Russo:

"Tony byl určitým způsobem vždy předurčen k tomu, aby zemřel. Byl futuristou, který vždy viděl blížící se smrt a nebyl schopen si odpočinout, dokud ji neporazil a to i za cenu vlastního života. A to, co je na tom fascinující je skutečnost, že se z egoisty stal někdo, kdo byl nesobecký."

SOUVISEJÍCÍ: PĚT ZAJÍMAVÝCH VĚCÍ Z TRAILERŮ A PRVNÍCH VERZÍ SCÉNÁŘE, KTERÉ SE DO FILMU NAKONEC NEDOSTALY

Je pravda, že Tony začal jako nafoukaný sebestředný playboy, který nebyl zrovna obětavý. Ale postupem času se z něj stal někdo, kdo byl schopen pro ty, které miloval udělat cokoliv. A to vedlo k jeho finální oběti, kdy se vzdal života, aby mohli žít jiní.

I když mnohé jistě mrzelo, že Iron Man zemřel, tak jeho oběť byla vhodným (a očividně dlouho plánovaným) ukončením jeho příběhu.



Zdroj: Vanity Fair/CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat