Avengers: Endgame - Scenáristé promluvili o kontroverzní smrti jedné z hlavních postav

Co k tomu prozradili? POZOR, SPOILERY!!!

Jak se dalo čekat, v Avengers: Endgame (2019) zemřelo několik hlavních postav. Jednou z nich byla Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson).

A její odchod ze světa byl sice hrdinský, ale spousta diváků nebyla nadšená z toho, jak Black Widow dopadla. V první řadě to bylo překvapivě brzy a Black Widow tak neměla pořádnou šanci zapojit se do některé z velkých akčních scén a zadruhé, zatímco Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) měl velký pohřeb, tak o Natashe se řeklo pár slov a tím to haslo.

Teď se k rozhodnutí zabít Black Widow vyjádřili scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely.

"Rozumím tomu, že to byla milovaná postava a nikdo z nás nechce, aby hrdinové umírali. Ale byl to přirozený konec jejího dobrodružství a vyvrcholení toho, kým se stala. Začala jako velmi temná postava. Ještě předtím, než film začal, byla špiónem, byla zabijákem. Udělala věci, který ji posunuly směrem k obětování se, tam její postava mířila. A nenechat ji to udělat, to by pro ni jako hrdinku bylo medvědí službou," věří Markus.

"Přesně tak. Nemůžeme se bát ji zabít jen proto, že byla jednou z nejdůležitějších a první ženskou postavou," dodal McFeely.

Ano, jejich argumenty se dají pochopit, ale to, že to byl přirozený konec pro její dobrodružství neznamená, že ji nemohli nechat nakopat pár zadků, ne?

Toho se ale určitě dočkáme v plánované sólovce Black Widow, která by se mohla objevit už příští rok.

¨
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat